We sluiten de zomer stilletjes af en hebben er weer van genoten. Ondanks dat alles dit jaar wederom anders was dan we gewend zijn, was er toch een heleboel mogelijk en zijn we, laten we eerlijk zijn, ook een beetje gewend geraakt aan de nieuwe manier van doen. Maar nu komt de vakantie tot een einde en daarmee ook vaak het mooiere weer. We kruipen langzaam richting de koudere maanden van het jaar. Hoe bereid je je daar ook alweer op voor? Ik geef je wat tips in deze blog, lees je mee?

Alle activiteiten voor de laatste maanden

Voor veel mensen is de zomer het favoriete seizoen, we hebben veel vrijheid en er zijn tal van activiteiten die we met de warme dagen willen doen. Toch komt de herfst, ondanks het gure weer, ook met een hoop gezelligheid. Zo is er geen betere tijd in het jaar om de wandelschoenen aan te trekken en de natuur in te gaan. Die kleurt namelijk prachtig rood, geel en oranje gedurende deze maanden. Plus, het is niet zo warm dus voor een lange wandeling is het perfect. Zo zijn er nog tal van activiteiten die je beter in de koudere maanden kunt doen en waar we dan ook het hele jaar naar uitkijken.

De kledingkast op orde

Goed, voor die kou moeten we ons natuurlijk wel een beetje aanpassen als het om kleding gaat. Anders is er niks aan. Haal de winterkleding maar weer van zolder en kijk welke kleding je nog allemaal past en leuk vindt. Wellicht gooi je een hoop weg en dat zou betekenen dat er ook weer ruimte is voor nieuwe items. Zoals een mooie zandkleurige chino bijvoorbeeld. Dit zijn vaak lichtere broeken van stof en daarom perfect voor de periode aan het einde van de zomer en het begin van de herfst.

Klaar voor de feestmaanden

We kunnen natuurlijk de feesten niet vergeten, de meeste bevinden zich toch zo rond het einde van ‘t jaar. Met veel plezier schminken we ons om tot enge monsters tijdens Halloween en je bent vast niet de enige als je nu al plannen maakt voor de kerst. Als we iets geleerd hebben de afgelopen jaren is het toch wel dat de tijd met familie en vrienden enorm belangrijk en dierbaar is. Dus dit jaar pakken we weer uit met die feestdagen en zijn we extra dankbaar dat we weer bij elkaar mogen zijn.

Ik heb weer zin in die laatste maanden van het jaar! Jij ook?

Geef een reactie