Niets is zo lekker als thuiskomen. Maar dan moeten de omstandigheden er wel nar zijn anders kan je er ook heel erg tegenop kijken. En dat terwijl thuis de plek is waar we juist tot rust moeten kunnen komen en waar we ons goed moeten voelen. In deze blog vertel ik je hoe je zorgt voor een ontspannen avond of weekenddag thuis. Wat heb je nodig? Ik vertel het je. Lees je mee?

Een schoon huisje

Thuiskomen in de rommel vindt niemand leuk. Vaak voelen we ons ook viezer en chaotischer als we thuiskomen in een onopgeruimd of simpelweg vies huis. Als je fulltime werkt, kan het nog weleens lastig zijn om tijd vrij te maken voor de schoonmaak. Toch is het handig om eens een dag of dagdeel vrij te maken voor grote schoonmaakklussen. Zo is het lekkerder thuiskomen.

Na een lange dag werken

Een dag niets doen, is natuurlijk heerlijk. Maar dat maakt een vrije dag of avond niet zo speciaal. Die speciale vrije tijd voelt pas echt goed als je er een dag werken op hebt zitten. Je gaat dan met een voldaan gevoel zitten en slaapt ook beter. We vinden het nog weleens lastig om werk en vrije tijd te balanceren. Probeer wat dingen uit en wees kritisch, waar voel je je goed bij en waarmee daag je jezelf nog steeds uit?

De lekkerste outfit

Ontspannen kan enkel in een lekkere outfit. Als je strak in het pak thuiskomt, is dat natuurlijk niet heel relaxed. Tijd dus voor een heerlijke zachte broek met een warme trui (de koude seizoenen komen er weer aan), verwen je voeten in zachte heren sokken en stop ze eventueel in lekkere pantoffels. Zo kom je meteen in de ontspannen sferen terecht. Het is een simpele manier van privé en werk gescheiden houden, zo’n verandering van kledij. Wanneer je kleding koopt om in te ontspannen is het makkelijk om voor iets goedkoops te gaan, maar we voelen ons beter in kleding van hoge kwaliteit. En geloof mij maar: als je dat in je kledingkast hebt hangen, kijk je nog meer uit naar het thuiskomen.

Een ontspannen activiteit

De rest van de avond is aan jou. Probeer ook echt om niet met werk bezig te zijn en doe iets voor jezelf, iets waar je blij van wordt. Voor de één is dat een avondje in de keuken waar hij of zij de sterren van de hemel kookt. En bij de ander is het een filmmarathon. Iedere avond kan ook weer anders zijn.

Wat ben jij van plan?

Geef een reactie

Explore More

Wat heb je nodig als je een café wil beginnen? 

25 augustus 2022 0 Comments 0 tags

Als je een café gaat beginnen of wil beginnen, dan willen we je allereerst eens even hartelijk feliciteren. Dit is een hele mooie stap en we raden je dan ook

Een letselschade advocaat, wat is dat?

23 juni 2022 0 Comments 0 tags

Een ongeluk in een klein hoekje, dat kan je wel zeggen, zeker als het ook echt gebeurd. Een ongeluk gebeurt eigenlijk altijd onverwachts en daarbij is de schade vaak ook

Leuke vakantieplekken in Nederland

31 augustus 2021 0 Comments 0 tags

Wil je dit jaar op vakantie, maar liever niet naar het buitenland? Dan is een vakantie nederland een uitstekend alternatief. Er zijn namelijk heel veel leuke plekken in Nederland waar