In Nederland houden we enorm veel van fietsen. Kinderen gaan met de fiets naar school, we gaan op de fiets naar het werk en is het gewoon lekker makkelijk om eventjes de fiets te pakken. We hebben in Nederland inmiddels meer fietsen als inwoners en met een gemiddelde berekeningen komen we uit op 1,3 fiets per inwoner. Dat is één extra fiets per gezin!

Vroeger was er relatief weinig keuze in de soort fietsen, maar is het aanbod van tegenwoordig enorm. Zo bestaat de verkoop volgens verschillende onderzoeken bijvoorbeeld al voor 75 procent uit elektrische fietsen. Ook kunnen we nog een keuze maken in de soort fietsen, zoals een standaard damesfiets, of bijvoorbeeld een transportfiets!

Stoer en stijlvol fietsen met een transportfiets

Een fiets die erg veel wordt gebruikt en erg geliefd is, is een transportfiets. Officieel is de transportfiets bedoeld om goederen te vervoeren, maar is het een ideale fiets voor scholieren of voor volwassen om te fietsen naar het werk. Een bekende vorm van de transportfiets die vooral bij jongeren erg populair is, is de transportfiets met een drager, ook wel bekend als een fietsenrek, bovenop het voorwiel. Middelbare scholieren kunnen hier gemakkelijk een rugzak plaatsen, om zo comfortabel naar school te fietsen. Ook kratten op de drager zijn enorm populair en is er hierdoor enorm veel mogelijk om de fiets te optimaliseren en te personaliseren!

Ideaal vervoersmiddel voor in de stad

Door de vele praktische eigenschappen en het gebruiksgemak, is de transportfiets ideaal voor het verkeer in de stad. In grote steden als Amsterdam of Utrecht fiets je gemakkelijk van A naar B en zal dit veel sneller, gezonder en efficiënter zijn dan wanneer je de auto pakt. Door de stevigheid van de fiets en het gemak van het gebruik van een fietsenrek of drager, kun je prima je benodigdheden voor het werk meenemen op de fiets. Er zijn verschillende A-merk transportfietsen te verkrijgen, die je op verschillende manieren zou kunnen aanschaffen!

Het kopen van een transportfiets!

Kies je graag voor gemak, comfort en andere praktische eigenschappen voor een fiets? Dan is het zeker aan te raden om een transport ook daadwerkelijk aan te schaffen. je zult hier veel plezier mee beleven en is het een ideaal vervoersmiddel om even snel ergens naar toe te fietsen of om te gebruiken voor het woon- en werkverkeer. Wanneer je een geschikte transportfiets hebt gekozen, kun je een proefrit inplannen bij een winkel en zelf ervaren hoe de fiets nu fietst. Is het een match? Dan kun je de fiets simpel en snel online bestellen, waarna je deze soms al de volgende dag bezorgd zal krijgen en je direct met veel plezier kunt fietsen!

Geef een reactie

Explore More

Een heftruck voor ruwer terrein

12 augustus 2021 0 Comments 0 tags

Wanneer je een bedrijf hebt dat zich focust op de bouw of transport, is het belangrijk dat alles binnen het bedrijf zo soepel mogelijk zal verlopen. Vaak heb je namelijk

Lenovo refurbished laptops zijn stevige laptops

31 maart 2022 0 Comments 0 tags

Heb je behoefte aan een laptop die wel tegen een stootje kan? Dan zijn de Lenovo refurbished laptops de laptops waar je naar wilt kijken. Deze Lenovo refurbished laptops zijn niet

Een geschikte baan via een uitzendbureau!

26 augustus 2021 0 Comments 0 tags

Ben jij op zoek naar een baan? Door de corona crisis zijn er in vele branches enorm veel mensen hun baan verloren, waarna zij zonder werk thuis zaten en niet