Vrije avonden zijn het beste. Je voelt je voldaan na een lange dag en kan in de rust die de avond brengt tijd geven aan jezelf. Of je dat nu doet door te bewegen of door uren in bad te liggen dat is aan jouzelf. Veel mensen gaan al snel op de bank zitten en zetten de televisie aan. Enkel om uren later in bed te rollen met een toch wat onvoldaan gevoel, zelfs na een lange dag! Dat is zonde. In deze blog vertel ik je hoe je uit die avondsleur komt. Lees je mee?

Even de beentjes strekken

Het is niet alleen heel lekker, het is ook heel goed voor je: ’s avonds even de benen strekken. Maak na het eten een wandelingetje, alleen of met een vriend of vriendin. Zo wordt je diner beter verwerkt en slaap je beter als je thuis bent. Een frisse neus heeft namelijk veel gezonde voordelen. En laten we eerlijk zijn, het weer is er nu ook wel perfect voor. Dus hup, afwas in de vaatwasser, schoenen aan en even een blokje om.

Kook de sterren van de hemel

Liever je tijd besteden aan een hobby? Dat doe je door te koken. Plan een heerlijk maal en laat je bij thuiskomst meenemen door je innerlijke chef. Het gaat er niet om dat het eten snel op tafel staat maar dat jij je creatief kan uiten in de keuken, even loskomen van de dagelijkse sleur en een wondermaal op tafel zetten. Daar zal de rest van het huishouden ook blij mee zijn.

Duik in een verhaal

Toch liever een beetje bankhangen? Zet een goede film op of duik in een serie. Zo zap je niet langs eindeloos veel reclame en krijg je als het meezit nog een goed verhaal mee. Als je al de hele dag achter de laptop hebt gezeten, wil je wellicht even van een scherm af dan is er gelukkig altijd nog het boek.

Interactiviteit is hip

Maar we zijn tegenwoordig ook graag ’s avonds wat actiever bezig. Dat kan je doen door te zitten en naar een scherm te kijken voor het verhaal. Hoe dan? Nou met een videogame. Ga zelf je game pc samenstellen en je speelt de beste games. Geloof mij maar dat je er niet meer kan afblijven. Je hebt meteen een leuke bezigheid voor de weekenden. Een nieuwe hobby is altijd mooi meegenomen. Entertainment en rust in één!

Geef een reactie

Explore More

Heb jij al schoenen van het merk Nubikk?

9 augustus 2021 0 Comments 0 tags

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Sommige mensen zijn er gek op en anderen vinden het allemaal maar flauwekul. Aan welke zijde van deze tweescheiding jij ook staat, uiteindelijk zal

Kom van dat dak af!

23 juni 2022 0 Comments 0 tags

Ben je bijna klaar met de verbouwing en hoef je enkel en alleen aan de buitenkant je dak te leggen? Goed bezig! Een dak leggen, is een klusje dat je

Klaar voor de herfst

30 augustus 2021 0 Comments 0 tags

We sluiten de zomer stilletjes af en hebben er weer van genoten. Ondanks dat alles dit jaar wederom anders was dan we gewend zijn, was er toch een heleboel mogelijk