Het dak van de woning kan je op verschillende manieren bedekken. Wanneer je een plat dak hebt is het belangrijk om deze op de best mogelijke wijze te bedekken. Op platte daken zal hemelwater bijvoorbeeld langer kunnen blijven liggen. Daarom is het verstandig om bij deze daken te zorgen voor de juiste vorm van dakbedekking. Hierdoor zal je jouw dak stevig houden en verklein je de kans op zaken als lekkage. Daarom moet je kiezen voor het juiste type dakbedekking op het dak. Er zijn verschillende opties waar je voor kan gaan. De dakbedekking van EPDM is hierbij een populaire keuze waar veel mensen al jaren tevreden zijn. Het is dan ook geen gek idee om ook op jouw dak te kiezen voor de dakbedekking van EPDM. Zo zorg je dat jouw dak ook stevig en sterk zal blijven. 

 

Dakbedekking 

Dakbedekking van EPDM zorgt voor veel varianten aan voordelen. De EPDM gaat bijvoorbeeld erg lang mee. Deze vorm van dakbedekking kan je vaak dan ook tot wel vijftig jaar gebruiken. Daarnaast krijg je op de EPDM-dakbedekking ook nog eens een garantie van vijftien jaar. Het materiaal waar EPDM van gemaakt is kan gerecycled worden. Dit is dus een duurzame vorm van dakbedekking waar je op jouw dak voor kan kiezen. EPDM folie is bovendien zeer dun. De dakbedekking is hierdoor relatief simpel te plaatsen. De dakbedekking heeft slechts een dikte van een millimeter en zal toch zorgen voor een zeer stevig dak. Daarnaast kan je als ondergrond kiezen voor veel varianten aan opties bij de dakbedekking van EPDM. Tevens is het mogelijk om de dakbedekking op maat te laten leveren. Zo maak je het plaatsen van de dakbedekking nog makkelijker voor jezelf. 

 

EPDM  

EPDM kan je simpel op veel soorten daken plaatsen. EPDM kopen is dan ook een logische optie om voor te kiezen bij jouw dakbedekking. Het is naast de woningen ook mogelijk om bij een garage of schuur te kiezen voor EPDM. Tevens kan EPDM op platte daken van bedrijfspanden gemonteerd worden. Het proces van het plaatsen van de EPDM dakbedekking is bovendien geen hogere wiskunde. Met de EPDM lijm zorg je dat de dakbedekking op een stevige wijze aan het dak vast zal gaan zitten. Met de juiste afmetingen van de stroken plaats je de EPDM hierdoor simpel op het dak. Wanneer er kleine gaatjes of kieren overblijven kan dat met de kit van EPDM opgevuld gaan worden. Hierdoor kan jij ook kiezen om gewoon zelf de EPDM dakbedekking op het dak te plaatsen.

Geef een reactie